Consultancy

Zet jij dat stapje extra?

Wil jij binnen jouw organisatie rouw, verlies, de dood en emoties stevig verankeren, met scholing voor medewerkers en beleidsmatige richtlijnen zoals rouwprotocollen? Ik help je om deze stappen niet alleen te zetten, maar ook te integreren en toe te passen. Ik sta klaar om jouw team te ondersteunen, zodat zij niet alleen goed voor zichzelf zorgen, maar ook voor je cliënten, patiënten of leerlingen. Met een gedegen ervaring op de werkvloer en een scherp analytisch vermogen ben ik de perfecte partner om jouw organisatie sterker en veerkrachtiger te maken in het omgaan met rouw en verlies.

 

Zullen we samen jouw organisatie nog krachtiger maken?

Wat kan ik voor je doen?

Consultancy werk is maatwerk. Een greep uit onze diensten;

  • Beleidsontwikkeling: We ontwikkelen samen beleid dat rouw, verlies, ziekte , emoties en de dood integreert in de kernwaarden van je organisatie.
  • Implementatie en Borging: Ik  help bij de implementatie en borging van deze thema's binnen je bedrijfsstructuur.
  • Protocollen en Richtlijnen: Ik denk graag met je mee bij het opstellen van protocollen voor het omgaan met thema's als rouw, verlies, emoties en professionele nabijheid.
  • Advisering en Monitoring: Ik  bied continue advisering en monitoring van expert-teams en het management.
  • Brug tussen werkvloer en management: We slaan een brug tussen werkvloer en management voor een soepele communicatie en implementatie.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of drink (online) een kop koffie met me om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Mijn Specialisaties

Praten over emoties

Ik begeleid je team in het begrijpen en bespreken van emotionele ontwikkeling bij kinderen, essentieel voor hun veerkracht. Met concrete, speelse tools integreert je team deze thema’s op een manier die aansluit bij de beleving van een kind. Aandacht hiervoor bevordert zowel emotionele als cognitieve groei, wat hun leervermogen versterkt.

Deze specialisatie is bijzonder interessant voor het basisonderwijs, omdat ik zowel medewerkers als beleidsniveau ondersteun, waardoor deze ontwikkeling duurzaam binnen de school verankerd wordt.

Communicatie over Rouw en Verlies

Ik ben knettergoed in het praten over emoties en de dood, vooral in kindertaal. Ik leer je team niet alleen hoe ze comfortabel en effectief over deze moeilijke onderwerpen kunnen praten, maar ook hoe ze deze kennis kunnen inbedden, borgen en implementeren voor een sterke basis binnen je bedrijf.

Kenmerkend voor mijn werkwijze

Kenmerkend voor mijn werkwijze is het out-of-the-box denken. Ik zie geen problemen, maar uitdagingen en denk altijd sterk vanuit een praktische toepasbaarheid. Dit stelt ons in staat om oplossingen te bieden die direct toepasbaar zijn en aansluiten bij de dagelijkse realiteit van jouw organisatie.

Kleurrijkheid en speelsheid zijn kenmerkend in mijn aanpak, zowel richting kinderen als personeel. Het hoeft niet altijd moeilijk of zwaar te zijn; emoties en onderwerpen als dood en rouw verdienen een plek in het leven van kinderen.

 

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen en versterken.