Tips en tools voor professionals die werken met kind bij scheiding en rouw

Als je cliënt/leerling een situatie van verlies meemaakt, omdat ouders gaan scheiden of omdat een dierbare doodgaat, kun jíj het verschil maken. Help ouders en kinderen goed door deze periode heen. Praten over onderwerpen als de dood, rouw en scheiding is makkelijk met de Sloompje Slak® producten, omdat het allemaal KinderTaal is. De trainingen voor professionals zitten boordevol tips over hoe je luchtig en speels met kind én ouder in gesprek kunt gaan en hoe je de boeken, gesprekskaarten en knuffel hierbij kunt gebruiken. 

stel je vraag aan een collega expert

Heeft je cliënt/leerling het lastig met de scheiding, iemand verloren die hem dierbaar is en/of zit je cliënt/leerling niet lekker in zijn vel én heb jij behoefte aan de blik van een collega professional? Stel hieronder je vraag aan ons en ontvang binnen 2 werkdagen een persoonlijk antwoord.

Claudia & Sloompje

Hoewel je vraag met de grootste zorgvuldigheid en expertise wordt behandeld, vervangt het niet een intercollegiaal overleg met een direct betrokken collega/professional. 

Bij verzending van bovenstaand formulier geef je ons toestemming om je gegevens te gebruiken om contact met je op te nemen n.a.v. je vraag en je de nieuwsbrief toe te sturen. 

Lezing over scheiding of rouw organiseren?

Of benieuwd naar de mogelijkheden voor (incompany) trainingen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande button of 06-44009641.