Bezorgen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?  

Nederland: 3-5 werkdagen. Door drukte kan het wel eens gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland. Hou dus goed de track & trace in de gaten.

België: 5-7werkdagen. Door drukte kan het gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland. Hou dus goed de track & trace in de gaten.

Moet ik de verzendkosten betalen?

De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. De verzendtarieven binnen Nederland zijn als volgt:
- PostNL briefpost €2,90
- DHL brievenbuspakket €3,95
- DHL pakket €5,75

Verzending naar België:
- PostNL briefpost €4,65
- DHL brievenbuspakket €9,00
- DHL pakket €12,75

Voor welke verzendopties kan ik kiezen?

Wij bieden op dit moment alleen verzending via DHL aan. Tenzij het gaat om briefpost, dan wordt het verstuurd vis PostNL.

De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. De verzendtarieven zijn als volgt:
- PostNL briefpost €2,90
- DHL brievenbuspakket €3,95
- DHL pakket €5,75

Verzending naar België:
- PostNL briefpost €4,65
- DHL brievenbuspakket €9,00
- DHL pakket €12,75

Kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra wij je pakket hebben meegegeven aan de koerier. ontvang je een e-mail met daarin een track & trace link. Via deze link kun je de zending volgen. 

Kan ik mijn adres wijzigen?

Helaas kan ons systeem geen wijzigingen meer aan orders aanbrengen zodra ze geplaatst zijn. We willen dan ook benadrukken om altijd goed te controleren of je de juiste persoonlijke gegevens hebt ingevuld, voordat je je bestelling definitief maakt. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met info@sloompjeslak.nl en vermeld daarin je bestelnummer en adres.

Mijn pakket is nog niet geleverd, wat nu?

Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Wij adviseren daarom eerst om goed de track & trace code te bekijken. Hierin staat aangegeven wat de status is van de levering. 

Mijn pakket is krijtgeraakt in de post, wat nu?

Is je (retour)pakket kwijt? Neem dan contact op via info@sloompjeslak.nl met daarbij vermelding je naam, bestelnummer en de track & trace code of een verzendbewijs die je hebt gekregen bij het versturen van het pakket. Zonder track & trace code wordt er namelijk geen onderzoek opgestart naar vermiste pakketjes. 

Levertijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen hebben wij en ook de bezorgdienst het vaak drukker dan normaal. Ondanks deze drukte doen we er altijd alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te verwerken. Houd er echter rekening mee dat je bestelling wat later bij je aan kan komen, dan je van ons gewend bent. Mocht je gekozen hebben voor levering met track & trace, houdt deze dan goed in de gaten voor de meest actuele bezorginformatie.