Reading op afstand

Persoonlijke boodschappen die recht je hart in gaan.

Speciaal voor jou:

Stem ik af op jouw energie en ontvang ik precies de woorden die bedoeld zijn voor jou. De woorden die jij 'moet' horen/lezen om verder te kunnen op het punt waar je nu staat, vinden als vanzelf hun weg naar het papier.

Een boodschap die jou verder helpt

Houvast na verlies

Heb je moeite om je leven weer op te pakken na het verlies van je dierbare en heb je behoefte aan houvast en steun om verder te kunnen? Laat de geschreven woorden je helpen om zelfs na de donkerste dagen weer te stralen.

Als het tijd is om jezelf op de eerste plaats te zetten

Ben jij altijd bezig met zorgen voor anderen en vergeet je daarbij jezelf?  Laat een persoonlijke reading je helpen om de balans te vinden tussen zorgen voor anderen en zelfzorg.  (Her)ontdek jouw innerlijke kracht, groei, bloei en LEEF!

Nieuwe inzichten of bevestiging?

Jij volgt je hart en je intuïtie al. Top! Lukt dat niet altijd even goed? Herkenbaar. Of het nu door de drukte van alledag komt of door een andere reden, dat maakt niet uit. Soms horen we de stem van onze intuïtie niet zo goed of hebben we gewoonweg behoefte aan een klein zetje in de goede richting of bevestiging.

'Enorm treffend'

'Ik vond de persoonlijke boodschap enorm treffend vanaf het eerste woord dat je schreef : Chaos... De waterlanders waren gelijk niet te stoppen.'

Lees hier meer ervaringen van anderen.

Maak kennis met Claudia

Mijn liefde en passie voor schrijven heeft me in contact gebracht met een krachtige vorm van schrijven; Reading op afstand. Zodra de pen het papier raakt, stromen de woorden. Het resultaat?

Persoonlijke boodschappen die recht je hart in gaan. Verrassend, soms confronterend, maar altijd liefdevolle woorden die je waar nodig een zetje in de goede richting geven.

Telkens weer verwondert de magie van deze vorm van schrijven mij. Deze betoverende ervaring wil ik graag met je delen. Ontdek de kracht van woorden die recht je hart in gaan en laat je inspireren door wat ik voor jou kan betekenen.

Hoe werkt het?

In het bestelproces kun je je naam, geboortedatum en woonplaats in voeren. Daarmee kan de boodschap op jou persoonlijk afgestemd worden. 

Je ontvangt de boodschap;

  • digitaal in PDF bestand,
  • als digitale screensaver voor je telefoon met een prachtige affirmatie uit jouw boodschap
  • als ingesproken bericht.