• Praten over rouw, scheiding en emoties in Kindertaal.
  • Speels, luchtig en makkelijk!

Coaching voor kind en ouder bij rouw en scheiding

Je hoeft het niet alleen te doen!  Ik bied coaching voor kinderen en volwassenen bij scheiding, rouw en ziekte, op mijn manier. Waarbij ratio en intuïtie hand in hand gaan. Kortdurend en veelal online, omdat ik van mening ben dat je het zelf kunt, maar niet alléén hoeft te doen.

Hoe? 

 

Advies op maat

Bij aankoop van een Sloompje Slak® pakket bij rouw of scheiding, kun je persoonlijke coaching ontvangen. Vul na aankoop een korte vragenlijst in, en ik bied op maat gemaakt advies op basis van mijn ervaring als therapeut voor kinderen en gezinnen bij scheiding en rouw, inclusief energetische afstemming en reading. Klik op onderstaande buttons om een Persoonlijk Coaching Advies te ontvangen bij...

E-Workshop voor ouders

Bij aankoop van een Sloompje Slak® pakket, kun je aanvullend een E-workshop voor ouders aanschaffen. In de E-workshop laat ik je in enkele video's zien hoe je de boeken en gesprekskaarten kunt gebruiken om met je kind te 'praten' over rouw, scheiding en emoties in zijn algemeen. Kinderen praten namelijk op veel meer manieren dan alleen via woorden. Ontdek hoe je hier bij kunt aansluiten en maak het jezelf en je kind makkelijk(er) om over de dood, scheiding en emoties in gesprek te gaan.  

Coachingstraject

Wanneer rouw, scheiding, ziekte of een andere ingrijpende gebeurtenis je leven binnenkomt, kan dit je uit balans brengen. Als ouder, partner, werknemer én als mens. In samenwerking met Renate Zelen van 'Bij Renate' bied ik diverse coachingstrajecten voor volwassenen. We combineren de kracht van fysiek contact, online learning en lotgenotencontact. Dit heeft al heel wat mensen weer in hun KRACHT gezet. Iets voor jou?   

Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op