Wat extra inspiratie bij het Troostkoffer

Tof dat je het Sloompje Slak® Troostkoffer hebt gekocht! Met dit pakket heb je alles in huis om kinderen en gezinnen spelenderwijs te ondersteunen in perioden van rouw, verlies of ter voorbereiding op de dood (van een dierbare). 

Hieronder vind je 2 instructievideo's die je hopelijk inspireren! Als extraatje vind je op deze pagina ook nog een digitale set Gesprekskaarten Praten over de Dood.

Inspiratievideo praten over de dood

In deze video deel ik met je waarom ik het zo belangrijk vindt om met kinderen te praten over de dood, maar ook hoe je de knuffel en het boek daarbij kunt gebruiken. 

Inspiratievideo praten over emoties 

Deze video laat zien hoe je de SlooMoji gesprekskaarten kunt gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus experimenteer er zelf vooral mee!

vergroot je expertise over kinderen, gezinnen en de dood

Specialiseer je in Praten over de dood in KinderTaal

Zorg dat je je nooit meer handelingsverlegen voelt. Je leert hoe je ouders en kinderen op speelse wijze kunt ondersteunen bij momenten van afscheid nemen en sterven met onze specialistische training: 'Praten over de dood in KinderTaal'Vergroot je eigen expertise!

In het bijzonder waardevol voor kindercoach, therapeut, leerkracht, IB-er, kinderverpleegkundige, uitvaartondernemer, jeugdzorgwerker en (huis)arts.

 

Download je gratis gesprekskaarten Praten over de dood

Gratis Gesprekskaarten Praten Over De Dood Pdf
PDF – 1,7 MB 4 downloads