• Praten over rouw, scheiding en emoties in Kindertaal.
  • Speels, luchtig en makkelijk!

'praten' over emoties in de klas

In de kring, als dagopening, tijdens een oudergesprek, groepsopdracht of een 1 op 1 moment met een leerling. Je kunt de Sloompje Slak® producten op ontelbare momenten en manieren in zetten. Onderstaand vind je alles wat je nodig hebt om de emotionele ontwikkeling van je leerling te stimuleren. Wil je je verder verdiepen: dan is de Training Intuïtief werken met kinderen wellicht iets voor jou. Meld je aan voor de Sloompje Slak Nieuwsbrief  om verzekerd te zijn van een doorlopend aanbod aan tips, informatie, interessante video's toegespitst op jouw rol als leerkracht. Of stel je vraag aan de Expert

gesprekskaarten

training intuïtief werken met kinderen

In deze 6 daagse training leg je een gedegen basis om op speelse, sensitieve en intuïtieve wijze kinderen te ondersteunen. Leer de taal van kinderen spreken en aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen. Daar is waar de magie ontstaat, waar 'zware' onderwerpen lichter worden. In KinderTaal. 

Lees verder

of ga voor een inspirerende scholing binnen je eigen organisatie met een...

Gratis tips 'praten' over emoties

De 'taal' van een kind is anders dan die van ons/volwassenen. Leer de taal van kinderen spreken en maak het jezelf én je leerling een stuk makkelijker!

Hulp van een expert

Heeft je leerling het lastig met de scheiding en/of zit je leerling niet lekker in zijn vel én heb jij behoefte aan de blik van een collega professional? Stel hier je vraag aan de expert en ontvang binnen 2 werkdagen een persoonlijk antwoord. 

Hoewel uw vraag met de grootste zorgvuldigheid en expertise wordt behandeld, vervangt het niet een intercollegiaal (fysieke) overleg met (directe) collega's. 

Bij verzending van bovenstaand formulier geeft u ons toestemming om uw gegevens te gebruiken om contact met u op te nemen n.a.v. uw vraag en u de nieuwsbrief toe te sturen.